середа, 30 листопада 2016 р.

За здоровий спосіб життя!

З метою стимулювання пізнавальної діяльності учням 6 класу було запропоновано для виконання міні-проект  практично-орієнтовного спрямування. 


Тема міні-проекту: «Чим корисний йогурт?»


Учні дуже плідно попрацювали, розповіли про:
1.     Найпоширеніші кисломолочні бактерії.
2.     Йогуртові культури.
3.     Історію сучасного йогурту.
4.     Характеристику йогуртів.
5.     Харчову цінність йогурту.
6.      Позитивний та негативній вплив йогурту на організм людини.















Практичне спрямування полягало у тому, щоби знати:
Ø які йогурти потрібно купувати?
Ø З яким терміном придатності?
Ø З яким складом?
Ø Як вдома самостійно приготувати корисний йогурт?
Діти із задоволенням ділилися та записували рецепти приготування улюбленого продукту. 


Проекти розробляли  окремі учні або групи учнів. Форма представлення результатів проекту  була  різною: у вигляді повідомлень, презентації, виготовлення буклетів, малюнків. 

Немає коментарів:

Дописати коментар